همبرگر مرغ

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی خوشمزه و رژیمی

همبرگر مرغ برای افرادی که قادر به خوردن گوشت قرمز نیستن مناسبه. این همبرگر خوشمزه را به راحتی می تونین در منزل درست کنین. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ :

سینه مرغ بدون چربی و پوست: نیم کیلو
پیاز و فلفل دلمه ای کوچک: یک عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نان تست: ۲ برش
جعفری ساطوری: ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی: ۳ عدد
خیار شور: ۱۰۰گرم
سس مایونز: ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر مرغ

گوشت مرغ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و کمی زردچوبه را با یک لیوان آب روی حرارت گذاشته به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن استخوان آن را جدا کرده، یک مرتبه چرخ کنید.
نان سفید را در شیر حل کرده تا خمیر لطیفی به دست آید.آن را به مرغ اضافه کرده جعفری ساطوری، نمک، فلفل و ادویه کاری را افزوده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند با دست مرطوب از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته روی کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
روغن را در تابه چدن ریخته دو طرف همبرگر را سرخ کنید. نان مخصوص همبرگر را از کنار برش زده یک برگ همبرگر روی نان گذاشته مقداری سس روی آن کشیده، چند برش خیار شور و چند حلقه گوجه فرنگی روی سس گذاشته، سرو کنید.

منبع: هنر آشپزی و سلامت


نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *