طرز تهیه سالاد قارچ کم کالری
بعضی از افراد برای وعده های شام شان از انواع سالاد ها استفاده می کنند. برای اینکه یک وعده غذایی سبک داشته باشید می توانید سالادی به همراه قارچ و سبزیجاتی همچون ذرت و پیازچه و … درست کنید.
قارچهای خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل میتوانند در کنار سبزیجات پرخاصیت میهمان همیشگی سبد غذایی خانوادهها شوند. قارچها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچها وجود دارد.
مواد لازم
قارچ: 400 گرم
كنسرو نخودفرنگي: يك قوطي
گوجهفرنگي: يك عدد
ذرت: 100 گرم
پيازچه: 20 عدد
خيار: يك عدد
جعفري خردشده پنج قاشق غذاخوري
ليموترش: يك عدد
كرفس: يك ساقه
روغن زيتون، نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط ميكنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجهفرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين ميكنيم.
منبع: برترین ها