آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

طرزتهیه کدو سبز شکم پر رژیمی

مواد اولیه

كدو سبز:   3عدد

پیاز  پیاز: 1عدد

هویج:  2عدد

ذرت:   1پیمانه

برنج:   نصف لیوان

نخود فرنگی:   1پیمانه

پنیر فتا:   1پیمانه

تخمه آفتابگردان:   به میزان لازم

زعفران:   2قاشق غذاخوری

نمك:   به میزان لازم

فلفل:   به میزان لازم

گرد غوره:   1قاشق غذاخوری

روغن زیتون:   به میزان لازم

زرده تخم مرغ:   2عدد

كدو سبز شكم پر (رژیمی)

طرز تهیه

ابتدا كدو ها را شسته و با چاقو كمی روی آن را تمیز كنید تا تیغ های سطحی آن از بین برود سپس سر و دم كدو را جدا كرده و آن را از وسط به دو نیم تقسیم كنید.داخل كدو را با قاشق خالی كنید طوری كه حدود نیم سانت از ابتدا و انتهای كدو کدوها خالی بماند.

داخل کدوهای خالی شده را با روغن زیتون آغشته کنید، سینی فر را چرب کنید و کدوها را در سینی بچینید سپس داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10تا20 دقیقه بپزید.نخود فرنگی ،برنج و ذرت را جداگانه همراه با آب و كمی نمك بپزید.

داخل تابه مقدار خیلی كمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، پیاز را رنده كنید و به همراه تکه هایی که کدو از خارج کرده بودید حدود 5 دقیقه تفت دهید.

هویج را رنده كنید، نخود فرنگی پخته، ذرت پخته و برنج پخته را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گرد غوره و زعفران را اضافه كرده و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس داخل کدوها را با مایه سبزیجات پر کنید.

پنیر را رنده كرده و روی سبزیجات بریزید و روی آن مقداری زرده تخم مرغ بزنید و مقداری تخمه افتابگردان یا کنجد بپاشید، کدوها را مجدد داخل سینی فر بچینید و به مدت 20تا30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.

نكات

1)در صورت تمایل به جای پنیر فتا از سایر پنیرهای دلخواه استفاده كنید یا آنكه پنیر را حذف كنید.

2)بهتر است برای مزه دار شدن كدو ان را 4ساعت داخل آبغوره و نمك بخوابانید و بعد داخل فر بپزید.

3)در صورت تمایل داخل مواد از گرد غوره بیشتری استفاده كنید و یا به جای گرد غوره از گرد لیمو استفاده كنید.

منبع: پونیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *