آشپزیغذای بین المللیغذای رژیمی

دستور پخت ماهی رژیمی خوشمزه

برخی ماهی رو به خاطر بو یا طعم خاصش نمی خورند و برخی هم به خاطر پرزحمت بودن و دود ودم و کثیف کاری که ممکنه موقع سرخ کردن ایجاد کنه (هرچند که میشه ماهی رو هم تمیز و با ارامش سرخ کرد) اما با مزه دار کردن ماهی و سوخاری کردن ان در فر دیگه اون دو مشکل برطرف میشه. اما نکته مهمش برای من اینه که ماهی در روغن سرخ نمیشه، بنابراین مصرف روغن کمتر به معنی دریافت کالری کمتر خواهد بود, و اگر مایل بودید اون رو جزوغذاهای رژیمی یا کم کالری تون قراربدید.

مواد لازم

ماهی قزل آلا :                     1عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده :            2عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده :          1عدد
نمک :                             به مقدار لازم
پودر زنجبیل :                     به مقدار لازم
سیر و شوید تازه :                 به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.

بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه لیمو ترش، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید.

در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .

منبع: نون و آب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *