آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه خوراک مرغ و برنج رژیمی

خوراک مرغ و برنج رژیمی کم کلسترول

مواد لازم

آب گوشت یا مرغ:   1 فنجان

برنج پخته شده و سرخ شده:   2 فنجان

روغن زیتون:  2 قاشق سوپ خوری

زنجبیل خرد شده:   1 قاشق سوپ خوری

سرکه برنج یا خرما:   2 قاشق چای خوری

سس سویا کم نمک:   2 قاشق سوپ خوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان:   1/5 پوند

شکر:   2 قاشق چای خوری

کلم بروکلی بخارپز شده:   1 بوته

کنسانتره ذرت:   2 قاشق چای خوری

موسیر بدون پوست و قطعه شده:   2 عدد

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود ۶ دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد.

غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.

منبع: شام چی داریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *