آشپزیسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ رژیمی مرغ و پاستا

این سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، پیاز و فلفل دلمه ای می باشد. سبزیجات را هم می توانید به صورت منجمد استفاده کنید و هم تازه.

مواد لازم:

اسپری پخت، یا مقداری روغن

170 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سینه مرغ، که به اندازه های کوچک تکه تکه شده باشد

225 گرم میکس سبزیجات قطعه قطعه شده، کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای

یک فنجان هویج که به شکل خلال ریز درآمده باشد

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

7 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار

روش پخت

یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان، مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش. پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت 8 دقیقه و یا تا زمانی که پاستا بپزد روی شعله نگهش دارید.

اطلاعات تغذیه ای

کالری: 156

کلسترول از چربی در هر وعده: 14 درصد

چربی در یک وعده: 3 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.6 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.6 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.4 گرم

پروتئین در یک وعده: 20.4 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 12.8 گرم

فیبر در یک وعده: 2.8 گرم

کلسترول در یک وعده: 40 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1.4 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 723 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 27 میلی گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *