آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه خورشت کدو سبز رژیمی

کدو سبز یکی از سبزیجات پرمصرف برای رژیمی هاست. در این مطلب طرز تهیه نوعی خورشت کدو سبز را به شما آموزش می دهیم که حتما از آن خوشتان می آید.

مواد اولیه

گوشت: 200 گرم

پیاز: 2 عدد

سیر: 2 حبه

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: 2 عدد

کدو سبز: متوسط 2 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

1- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

2- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.

3- در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید، کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید، روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید (نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد).

4- پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید (پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید)، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید.

نکته ها

در صورت تمایل مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید، همچنین میتوانید داخل این خورش از غوره هم استفاده کنید.

منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *