آشپزیپیش غذا و دسرغذای رژیمی

طرز تهیه شیربرنج قالبی کم کالری

مواد لازم

برنج: 1 پیمانه
شیر: 3 پیمانه
گلاب: 2 قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین: 1 قاشق سوپ خوری
آب سرد: 4 قاشق سوپ خوری
آب سرد: 2 پیمانه
شکر: 60 گرم
کره: 1 قاشق غذاخوری
عسل: در صورت دلخواه
مربا: در صورت دلخواه

طرز تهیه

برنج را با 2 پیمانه آب چند ساعت خیس کنید سپس روی حرارت قراردهید آب که تبخیر شد شیر، شکر، گلاب و کره را اضافه کرده تا برنج نرم و له شود در این فاصله پودر ژلاتین را روی 4 قاشق آب سرد بپاشید کمی صبر کنید اسفنجی که شد به صورت غیر مستقیم ذوب کنید. در آخر زمانی که آب شیر برنج کم شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.
و حداقل 4 ساعت در یخچال قراردهید سپس خارج کرده درصورت تمایل با خامه فرم گرفته و عسل تزیین کنید.

بسته به مقدار سرو عسل میزان شکر را می توانید تغییر دهید شیر برنج شیرین باشد یا کم شیرین که معمولا با انواع مربا و شیره سرو می شود.

جهت راحت خارج کردن دسر می توانید کف قالب را با نایلون بپوشانید و مواد را در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.

می توانید هم از شکر یا پودر شکر استفاده کنید در تصویر از پودر شکر استفاده شده است.

منبع: کوکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *