پیتزا سبزیجات رژیمی
مواد لازم
خمیر پیتزا: 2 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پنیر پروسس (پیتزا): 400 الی 500 گرم
کره: به مقدار لازم
کنسرو ذرت: 1 قوطی
زیتون بدون هسته: 250 گرم
قارچ سفید دکمه ای: 250 گرم
سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله1: خمیر را با وردنه به ضخامت 3 الی 5 میلیمتر باز کنید و کف قالب را کمی چرب کنید خمیر را داخل قالب پهن کنید.
مرحله2: روی خمیرکمی سس گوجه فرنگی بمالید.
مرحله3: سپس سبزیجات را روی آن بریزید و در آخر پنیر مخصوص پیتزا روی آن بریزید. و در طبقه اول فر به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد قراردهید.
مرحله 4: در صورت تمایل می توانید کمی کره در آخر کار روی آن بریزید تا طلایی تر و برشته تر و خوش طعم تر شود.
نکات قابل توجه
– میتوانید مقدار مواد را کم و زیاد کنید بسته به سلیقه و ذائقه شما دارد. از سبزیجات نیم پز مثل کلم بروکلی نیز می توانید استفاده کنید.
– می توانید سس گوجه فرنگی را حذف کنید و یا کمتر بریزید تا خمیر تردی خود را داشته باشد و یا اگر طعم تند دوست دارید از انواع سس فلفل قرمز بهمراه سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
– اگر نخواهید که رژیمی باشد می توانید پس از سس قرمز کمی پنیر پیتزا بریزید بعد مواد را اضافه کنید. و یا در لابلای مواد کمی پنیر بریزید.
– 10 دقیقه آخر بهتر است کمی کره آب شده روی پیتزا بریزید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشد اما اگر نوع رژیمی آن را بخواهید آماده کنید نیازی به کره نیست.
– بهتر است که فر 15 دقیقه زودتر روشن کرده باشید تا داخل فر خوب گرم شده باشد.
– این مقدار مواد برای 2 عدد پیتزای متوسط کافیست.
منبع: کوکری