آشپزیساندویج و پیتزاغذای رژیمی

پیتزا سبزیجات رژیمی

مواد لازم

خمیر پیتزا: 2 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پنیر پروسس (پیتزا): 400 الی 500 گرم
کره: به مقدار لازم
کنسرو ذرت: 1 قوطی
زیتون بدون هسته: 250 گرم
قارچ سفید دکمه ای: 250 گرم
سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله1: خمیر را با وردنه به ضخامت 3 الی 5 میلیمتر باز کنید و کف قالب را کمی چرب کنید خمیر را داخل قالب پهن کنید.

مرحله2: روی خمیرکمی سس گوجه فرنگی بمالید.

مرحله3: سپس سبزیجات را روی آن بریزید و در آخر پنیر مخصوص پیتزا روی آن بریزید. و در طبقه اول فر به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد قراردهید.

مرحله 4: در صورت تمایل می توانید کمی کره در آخر کار روی آن بریزید تا طلایی تر و برشته تر و خوش طعم تر شود.

نکات قابل توجه

– میتوانید مقدار مواد را کم و زیاد کنید بسته به سلیقه و ذائقه شما دارد. از سبزیجات نیم پز مثل کلم بروکلی نیز می توانید استفاده کنید.

– می توانید سس گوجه فرنگی را حذف کنید و یا کمتر بریزید تا خمیر تردی خود را داشته باشد و یا اگر طعم تند دوست دارید از انواع سس فلفل قرمز بهمراه سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

– اگر نخواهید که رژیمی باشد می توانید پس از سس قرمز کمی پنیر پیتزا بریزید بعد مواد را اضافه کنید. و یا در لابلای مواد کمی پنیر بریزید.

– 10 دقیقه آخر بهتر است کمی کره آب شده روی پیتزا بریزید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشد اما اگر نوع رژیمی آن را بخواهید آماده کنید نیازی به کره نیست.

– بهتر است که فر 15 دقیقه زودتر روشن کرده باشید تا داخل فر خوب گرم شده باشد.

– این مقدار مواد برای 2 عدد پیتزای متوسط کافیست.

منبع: کوکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *