آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

دستور تهیه کتلت سیب زمینی رژیمی

کوکو ها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود. کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا دستور پخت کتلت سیب زمینی رژیمی  را خدمتتان ارائه کرده ایم. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ عدد کتلت

 سیب زمینی ۴۵۰ گرم
آرد یک سوم پیمانه
بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی را آب پز و سپس له کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی له شده اضافه کنید و روی سطحی آغشته با آرد ورز بدهید تا نرم و یک دست شود. خمیر را با استفاده از دست یا وردنه به شکل چهارگوش کوچک در بیاورید و به طور اریب برش بزنید.
البته این کتلت را می توان به شکل بیضی یا گرد نیز درآورد. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن دو طرف کتلت را سرخ کنید. کتلت های آماده شده را با ماست چکیده سرو کنید.

منبع: سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *